maanantai 15. syyskuuta 2014

Kuka olen, ja miksi kirjoitan?

Tämä blogini on perustettu henkisen valmennuksen aiheiden käsittelyyn. Olen ammatiltani psyykkinen valmentaja, Elämäntaidon valmentaja, Master Coach, Mental Coach, EIF Enneagrammikouluttaja, Onnellisuusvalmentaja, Aarrekarttakurssien ohjaaja ja vaikka mitä. Minulla on kaksi yritystä yhdessä mieheni kanssa. Pro-Energy keskittyy henkisen valmennuksen lisäksi fyysiseen valmennukseen, ryhmäliikuntaan ja työhyvinvointiin. Valmennustalo Valo keskittyy vain henkiseen valmennukseen, aarrekarttoihin ja enneagrammi-valmennukseen. Suurimman osan työajastani kulutan työyhteisöissä työhyvinvointia ja vuorovaikutusasioita kouluttaen.

Henkisen valmennuksen kaikki osa-alueet ovat erittäin lähellä sydäntäni. Suurin intohimoni kohde on kuitenkin enneagrammi-persoonallisuusteoria. Tässä blogissa haluan tuoda yleiseen tietoon ja ymmärrykseen henkisen valmennuksen keinoja ja työkaluja onnellisemman elämän löytymiseen. Näkökulmani on hyvin maanläheinen ja käytännöllinen, ja siksi se eroaa useista muista näkökulmista henkisistä asioista puhuttaessa. 

Yksi lempilapseni on myös painonpudotuksen henkinen valmennus. Olen varsin ihmeissäni, miten ylipainoisten luvatussa maassa, Suomessa, ei vieläkään kovin helpolla löydä kunnollista henkistä valmennusta. Löydän useista blogeista neuvoja kuten "muuta ajatusmallejasi - siitä kaikki lähtee", mutta minulle ja uskoakseni muillekin lukijoille jää käteen kysymys "MITEN?". Suomessa on useita kursseja liittyen painonpudotukseen, mutta niiden anti henkisen valmennuksen osilta on ihmeen köyhää. Neuvot kursseilla ovat usein samaa tasoa, mitä jokainen nainen löytää kaikista naistenlehdistä. Erona on se, että naisten lehden voi ostaa alle 5 eurolla, mutta hienon sähköposti-PDF:n voit tilata melkein 100 euron hintaan. Tähän olen päättänyt tehdä muutoksen tässä maassa, mutta lisää tästä aiheesta myöhemmin. Aion myös tämän blogin ensimmäisissä postauksissa keskittyä juuri tähän aiheeseen, ja toivottavasti selventää sitä, MITEN niitä ajatusmalleja sitten voidaan muuttaa. Blogissani esiintyy vierailevana tähtenä myös aviomieheni ja yhtiökumppanini, joka tuo fyysistä näkökulmaa näihin aiheisiin. Petteri on koulutukseltaan liikuntaneuvoja, Personal Trainer ja ravitsemusasiantuntija.

Blogini sisältää siis niitä asioita, jotka ovat tulleet minulle totuuksiksi. Lisäksi toivon, että niistä on aidosti hyötyä lukijoilleni. Valmennusasiakkailleni näistä ajatuksista on ollut paljon hyötyä.

Valovoimaisin terveisin

Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti